Neurosonic patja, tuo nukkujan paras toveriOlen käynyt neurosonic-hoidoissa jo puolisen vuotta hoitamassa ylikunnon kehittymisestä johtuvaa yliaktiivista hermostoani. Jos et vielä ole kuullut neurosonic-patjoista, niin patjat lähettävät matalataajuista värähtelyä kehoon, joka rentouttaa ja palauttaa hermoston tilaa. Hoidoista on ollut aivan uskomaton hyöty palautumiselle ja siksi päätinkin hankkia ihka oman patjan kotiini.

Tilasin neurosonicilta heidän kompaktikokoisen perusmallisen patjan, joka mahtuu esimerkiksi sängyn alle. Kyllähän tuohon upposi melkein 2500 euroa ja otin luottokortin tuota patjaa varten. Koin tosin että sijoitus omaan terveyteen ja palautumiseen maksaisi itsensä takaisin nopeasti, joten kyse oli enemmänkin tuottavasta investoinnista. 

Olen nyt käyttänyt patjaa noin 5 kertaa viikossa, käytännössä aina, kun olen ollut kotona. Yksinkertaisuudessaan patja toimii niin että haluttu ohjelma laitetaan pyörimään ja patjalle käydään makaamaan selälleen noin 10-30 minuutiksi, ohjelman pituudesta riippuen. Yleensä laitan patjan palautumis- tai rentoutumisohjelman pyörimään illallisen jälkeen ja hoidan samalla iltameditoinnit patjalla maatessani. Mielenkiintoista onkin ollut että unenlaatua seuratessani oura on näyttää selkeästi paremman unenlaadun, unen ensimmäisen neljän tunnin aikana. Heräämisiä on ollut vähemmän ja syvän unen ja rem-unen määrä on kasvanut, kun olen neurosonicia käyttänyt ennen nukkumaanmenoa. 

Jos kärsit ylikierroksilla käyvästä hermostosta tai ahdistuneisuudesta, voin lämpimästi suositella sinulle neurosonic-patjan hankkimista. Tai kannattaa ainakin ensiksi käydä kokeilemassa tuota patjaa heidän liikkeessään!

Kommentit

Suositut tekstit